Alla inlägg den 28 augusti 2010

Av michaelasord - 28 augusti 2010 11:31

Hej.


Nu var det ett tag sen jag uppdaterade. Men det blir nog bättre när jag kommer hem till Sverige igen på måndag. Eller så kanske det bli sämre istället..;) Vi får se. Helt otroligt att det är min sista helg här på jobbet. Känns ganska konstigt men samtidigt skönt att komma hem och få ett liv. Haha!

Men det har ju åtminstonde blivit bra pengar och jag har lärt känna nya härliga människor, som jag hoppas på att få träffa nån gång i livet igen :)


Tänkte berätta vad jag fick i födelsedagspresent, fina men få grejer. Själva firandet (som i förra helgen) och alla gratulationer är ju ändå det som är bäst! Sen saker och ting är inte lika viktigt tycker jag, även om det är kul att få. I alla fall om man har växt upp med det ;) Hehe. Men en eltandborste, tidningsprenumeration på SOLO i ett år, äggkoppar, kökshanddukar och pengar blev jag glad för i alla fall. TACK! Sen på jobbet fick jag en vinflaska från mina arbetskollegor, snacka om att jag blev chockad! :O Och glad!!


Nu går den första Rädda Willy filmen på norska tv 3, åh vad jag gillar den filmen! Så underbart när han spelar den där melodislingan på munspelet :) lala


Ska göra mig iordning och sen börja jag jobbet kl 13.00 idag, likaså imorgon som är min sista dag men andra ord. På måndag åker jag hemåt igen, ska alltså inte tillbaka hit nåt mer. I alla fall inte på ett tag! Men till Norge ska jag säkert igen nån gång, otroligt fint här i grannlandet och så bor ju syrran i Oslo :)


TREVLIG HELG OCH KLEM!





Ovido - Quiz & Flashcards