Alla inlägg den 13 augusti 2010

Av michaelasord - 13 augusti 2010 21:20

Jag har inte haft tid att sätta mig ner och skriva ett inlägg. Det får bli ett supersnabbt inlägg ikväll :) Jag mår bara bra och jobbar på för fullt. Jag var dock ledig måndag till torsdag dag (började jobba kl 12.00) men då hade jag väldigt trevligt besök av min fina vän Marie! Så det har funnits bättre göranden än bloggen så att säga...;)


Vi hann med väldigt mycket, en dagstur med buss till Oslo i tisdags :) Överraskade bl.a min syster då och sen mötte hon upp oss efter det att hon hade jobbat klart. Då satte vi oss ner och åt god mat. Jag beställde in Tapastallrik :) Välbehövligt efter en hel shoppingdag i huvudstaden. Sen har vi shoppat endel inne i Moss också, där jag bor och jobbar förtillfället. Sista kvällen ölade vi på en bar inne i Moss centrum, på en mysig bar/restaurang. Café Riis! Så vi har verkligen haft det toppen vill jag säga! Nu förstår ni varför jag inte har bloggat på ett tag kanske..;)


I helgen ska jag jobba väldigt mycket, så det kommer inte finnas tid till att blogga då. I måndags fick jag reda på att min pojkvän var hemkommen från festivalen med en mobiltelefon mindre. Ganska svårt att höras av, tack för att skype finns! Fick äntligen prata med honom igår, kändes så otroligt skönt! Jag blir så glad och pirrig när jag hör hans röst. Saknar dig J!


Nu räknar jag ner dagarna till nästa besök jag får :)


Ha en trevlig helg alla! Kramar

Ovido - Quiz & Flashcards